Tunga ögon

2011-07-07
00:05:31
Hade tänkt att jag skulle fortsätta titta efter lite utbildningar osv, men mina ögon är alldeles för tunga!
Måste sova..

Blir nog som vanligt, man hinner somna in och sover som bäst när Frans kommer hem.
Men men, bara försöka att vara snäll och inte boxas allt för mycket. :p

Men va fan vi tjejer behöver ju våran skönhetssömn!! ;p

Imorgon står det jobb på schemat denna dag mellan 9.3o - 16.oo

Filmkväll

2011-07-06
23:54:09
Japp, då var filmen slut, Jens har gått ner till sig och Marie har cyklat hem.. :p
Kvällens filmerbjudande blev Burlesque med Cher och Christina Aguilera.
Början kändes lite sådär men när filmen väl dragit igång... JÄVLAR!!
jävla bra film, mycket bra dans och musik. En bra balans med kärlek, humor, bråk ja men allt. super! :)
Och måste säga att mycke eyecandy med, och det kom vi faktiskt överens om alla tre.



Så tjejer, ni kan lätt se den med era killar utan problem ;)
Finns ju damer att titta på..

Utbildning eller jobba?

2011-07-06
19:25:00

Nu sitter man här igen, på intermet och letar efter en utbildning.. Vet egentligen inte varför har ju ett jobb, men vill nog inte spendera resten av mitt liv pendlandes och arbetandes i en butik. :)
Men just nu passar det mig helt utmärkt.
Dagen på jobbet har varit siom vanligt dock så märker man att det var något år sedan man gick i skola.. Alfabetet är inte riktigt som det brukar. ;)
(För de som inte vet är alltid böcker i en bokhandel eller i bibliotek i alfabetisk ordning.)

Slutade jobba 18 och började rulla hem mot byn där det vart nudlar till middag! :p
Värsta supermaten right? ;p
Och nu sitter jag här, om ett tag är det dags för en film med Marie och Jens sen, undra vad det kan bli. ;)


Ändrade planer!

2011-07-06
01:36:31

Denna dag, min lediga dag har jag tvättat hela dagen, putsat fönstrena i lägenheten och flyttat runt på lite grejer här i lägenheten.. Börjar snart få till sovrummet som vi vill ha det. Har ju tapetserat om där, var en hemsk beige färg och de som känner mig vet att jag hatar beige på riktigt!! :P Det fulaste jag vet..

Men men, jag hade ju tänkt att jag skulle se en film, men det blev nog inte riktigt så, måste ju sova med. Imorgon blir det jobb 11:3o till 18:oo. Så nu ska jag gå och borsta tanden och smörja in gadden ;) Ne men jag ska sova, men lär ju vanka där runt o3 när gubben kommer hem från jobbet.

Så god natt från mig. Sov gott! :)


Megastor uppdatering

2011-07-06
01:20:43

Här kommer en stor uppdatering på vad som hänt i mitt liv senaste tiden. Har ju haft en annan blogg men kände att jag ville ha något nytt och fräscht utan gamla minnen! :)
Kör på en "tillbaka räkning" på månaderna som varit så får man väl läsa så långt man vill veta. :P

Juni
Det är alltså då förra månaden.. :P 

Få  se då, bortsett från allt jobb så har vi varit i Laduberg och hjälpt Frans familj att klyva ved, firat Frans lillebror Adam som fyllt 18år. Vi var och käkade middag på ett ställe i Boden som heter Panelen. Ska ni ut och äta och äta bra och gott kött far dit! Åt en black&white där och den var hur jävla underbar som helst! :D Köttet bara smälte i munnen, helt super! Sen på vägen hem slutade det med ett fika på Retro Café det också i Boden! Supergott hemmagjort fika..
Varit en del på havsbadet i mamma och pappas husvagn, bland annat på en Rockshow inne i restaurangen och så bjöd jag min karl på Beachpartyt, där vi fick de Chicago live, det måste jag ju då få säga att dom var sjukt grymma live! En riktigt bra show! :)
Och så har ju Maja tagit studenten så var och kikade på hon och Anton på balen, dom var så stiliga! :P Maja var så vacker och Anton har man ju som aldrig sett i annat än mjukisbyxor och hoodtröja så det var ovant att se honom så uppklädd och stilig. Men snygga var dom då!
Storasysten har blivit examinerad Kemisk analystekniker (typ CSI dom som är i labbet). Superkul fest för folket på pappas sida + Jonnys föräldrar och moster + karl. :) Mysig kväll med andra ord.

Sen har jag även gjort en del naglar, gjorde Majas bal/studentnaglar. Emilia kom och ville ha fräna naglar till hon med, sen även Evelina som jag aldrig trodde skulle vilja ha Akrylnaglar kom och ville ha så det var ju kul att hon ville ge det en chans. Bilder på dessa kommer komma upp, jag lovar!

Maj
Maj har varit en månad med typ bara jobb känns det som. Men har varit lite naglar även här, sen har ju jag och min karl bokat en utlandsresa! Ska bli så jävla underbart att få fara iväg till varmare breddgrader efter sommarens jobb. Och eftersom jag knappt jobbat ihop någon semester och Frans inte är så sugen på att ta semester, han som älskar sitt jobb lite för mycket! ;) Ne, men de är ju bra att jobba sitt jobb annars är de ju som rätt trögt på jobbet. Så vi ska iaf dra iväg till Grekland till Ixia på Rhodos 14aug. Kommer bli helt underbart.
Han som har hunnit fylla 22år den sjunde! :) 

April
Få se då jobb, jobb och ännu mer jobb. Dock kan det ju faktiskt hända lite roliga grejer där med. Vi hade Danny på besök han sjöng och signerade sin skiva hos oss i Småstaden. Sen har vi rännt runt en hel del. Vi har varit till Fjälls med Frans familj och även Familjen Johansson var med, dom brukar alltid fara till Joeström tillsammans. Det ligger mellan Hemavan och Tärnaby. Det var vädligt mysigt och massa kul.
Bland annat fiskar som hittades på väldigt konstiga ställen, en del konstiga skottningsryck och en hel del skoterkörning.
Sen helgen efteråt bar det av till våran stuga i Kåtaviken Norravan. Där det vart pimpling, tävling, mat, bastubadande och en hel del skoterkörning. Dock var ju påsken gode sen så det var rätt lite snö men det gick att köra skoter ändå, sen har vi ju även fått bevisat att man kan ha vattenkrig med hjälp av skotrar.
Frans, Jens och Emil hade sina bus och slutade med att det vart vattenkrig, såg faktiskt riktigt kul ut. Såg dock rätt kallt ut men de verkade som att det var kul ändå. :P

Mars
Ja, jobb ett måste. Sen som vanligt under vintern har det ju blivit en hel del skoterkörning. Vilket man absolut inte ska klaga över. Är ju helt underbart! :)
Sen flyttade jag även hem till Älvsbyn nu, efter att jag hade "bott" 6 månader i min lägenhet som jag hade där. Fast man kan ju inte kalla det för bott eftersom jag i stort sett bara bott i en väska, för har bott hos mamma och pappa, i lägenheten och hos Frans. Men i Mars flyttade jag iaf hem till Älvsbyn igen! :)

Februari
Då ska vi se. Jobb, dock hade vi Stora bokrean så de vart fullt ös och superkul! :P Jokkmokks marknad med mamma och storasyster. Superkul varje år, köpte lite godis, tennarmband och såklart den obligatoriska suovasen! :) Vi flyttade hem syrrans gejer från Linköping, eftersom hon skulle flytta hem och göra sitt examensarbete på ett labb i Luleå.
Sen fyllde jag ju 21år. :P

Januari
Få se då nu börjar de bli en del bakåt i tiden.. Jobb som vanligt, mycket skoterkörande. :) Sen var ju Frans föräldrar till Berlin, vi var en del i Kåbdalis och så.
Och så var jag till underbara Julia i Luleå för första gången. Denna underbara lilla dam som öppnat mina ögon för Nageldesign och allt som har med naglar att göra. 3 Januari var jag till henne och gjorde mina naglar för första gången, och har kommit tillbaka 3 ggr till henne, hon har varit min start in i nagelvärlden och guidat mig en del.
Denna helt underbara lilla figur som nu flyttat vidare till Stockholm för att uppfylla sina drömmar och få sig ett riktigt äventyr! :)

December
December, högtiderna och traditionernas riktiga månad. Nyårsafton i Kåbdalis, Julafton i Älvsbyn hemma hos mamma och pappa. Den årliga bowlingmatchen som MITT lag vann, så de andra fick laga mat. Bra vinnare som jag är hjälpte jag förlorarna med maten. Mest bara för att kolla så de inte vart något fel i tillagningen. ;)
Var och kollade då Sofia Stenvall kröntes till Älvsbyns lucia 2010 :P
Följde med Frans på personalfest på Westernfarm med Bröderna Noréns (sen det han körde Älvsbynhus). Deras Julshow som var helt super!! Kände även två på scenen som visade mig sånt jag inte visste de kunde särskillt lilla Malin Brudell som jobbat med oss på Akademibokhandeln. Jävlar vilken röst det kom från den lilla kroppen, helt ofattbart! Helt underbart! :)

November
Jobbade, även här hände det något speciellt på jobbet. Andreas Carlsson från Idol släppte sin nya bok så han kom till oss i Piteå och signerade den. :p Lite fränt ändå.. Sen var jag till Umeå till Sarah och Evelina för att fylla i min tatuering som jag gjorde i Oktober. (Läs nedanför). Hade inflyttningsfest med utgång på Challenge! Såg Harry Potter och dödsrelikerna del 1 på bio med syrran och Jonny. Var till Linköping och hälsade på syrran i en vecka och köpte mig även i iPhone4. :D

Oktober
Flyttade till Piteå, till en underbar etta mitt i stan 45kvm. :p Helt perfekt med balkong ut mot Gina tricot, sovalkov, nyrenoverad kaklad toalett och en liten kokvrå. :) Helt perfekt för lilla jag. Var till stugan och Frans följde dit för första gången. :P Mysigt. Sen gjorde jag ju som sagt min tatuering. Gjorde texten "Everything happens for a reason" men han glömde sträcket på t så det stod everyling istället. Det sträcket jag fick fara och fixa i November. :)

Nu borde det väl ha blivit en nog stor uppdatering? :P Det tycker då jag iaf. :)
Nu blir det fim!


Megastor uppdatering på G!

2011-07-06
00:12:10

Man brukar säga tredje gången gilt va? eller var det kanske tionde? ;) hehe
Ne, men känner att nu borde jag ju ta tag i detta för det är ju faktiskt kul med blogg åså, men har aldrig haft någon personlig och fin design. Men nu har ju Sanna gjort denna klockrena design till mig! Så nu blir det bloggande på riktigt! :)

Ska lägga upp ett gigantiskt inlägg med en uppdatering på vad jag gjort senaste tiden så jag sen kan börja med nutiden! Känner att det är på tiden att ta tummen ur med detta.. :P
Håller på och skriver på detta nu, så det kommer.
Men har ju som sagt hänt en hel del senaste tiden så det kommer komma upp. :)

Så stay tuned! :P